Επιστροφή
Vor

Ευγένιος Τριβιζάς - ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ

Εκδότης: Κέδρος

Αρ. Βιβλίου: SW10291

 

Παράδοση 3 με 5 εργ. ημέρες

9,86 € *
 
 
 
 
 

Πληροφορίες για το προϊόν: "Ευγένιος Τριβιζάς - ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ"

Μια συναρπαστική, ξεκαρδιστική περιπέτεια ενός κουρδιστή πιάνων που προσπαθεί ν' ανακαλύψει μια μυθική κληρονομιά και πέντε χαμένα κλειδιά, σκόρπια στα πέρατα του κόσμου. Κάπου μέσα στις σελίδες του βιβλίου ο αναγνώστης-χρυσοθήρας μπορεί, αν έχει παρατηρητικότητα και υπομονή, να ανακαλύψει διάφορα κρίσιμα στοιχεία και ν' αποκρυπτογραφήσει έναν απόρρητο κώδικα που θα τον οδηγήσει στην ανακάλυψη του αληθινού θησαυρού.

 

Ο θησαυρός είναι ένα χρυσό μπουζούκι-κόσμημα μεγάλης αξίας, από χρυσάφι και ασήμι, σκαλισμένο με παραδοσιακή τεχνική και πλουμισμένο με σμαράγδια, ρουμπίνια και διαμάντια, που φιλοτέχνησε η Χρυσοθήκη Ζολώτα.

 

Ένα βιβλίο αλλιώτικο απ' όλα τ' άλλα!

 

Διάβασε το βιβλίο και βρες τον θησαυρό...

 


 

ΚΡΙΤΙΚΕΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

 

Άρκεσε η ανάγνωση ενός κεφαλαίου από το παιδικό βιβλίο, σε εκείνο που “ο Τζιμ ο ατρόμητος θηριοδαμαστής” συναντά “τον Τιμόθεο Πέπερμιντ, Λονδρέζο καθηγητή πιάνου και κουρδιστή”, για να πειστούμε ότι δεν επρόκειτο για απώλεια αλλά για κέρδος στον δύσκολο τομέα της διασκεδαστικής συγγραφής, που ηλικία δεν κοιτάει.
Μάρη Θεοδοσοπούλου, Η Εποχή, 28/04/14

Ο αναγνώστης εκτός τού ότι παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τη δαιδαλώδη διαδρομή του ήρωα προς το θησαυρό, ταυτόχρονα συμμετέχει σε ένα παράλληλο κυνήγι θησαυρού με αληθινό τρόπαιο που θα κερδίσει αν καταφέρει να λύσει τους γρίφους που υπάρχουν στο τέλος κάθε σελίδας και να βρει τον κρυμμένο κωδικό. Ακόμα πάντως κι αν δεν κατορθώσετε να ανακαλύψετε τον απόρρητο κώδικα, η απόλαυση που θα σας προσφέρει το συγκεκριμένο βιβλίο είναι από μόνη της ένα ασύγκριτο έπαθλο!
Αγγελική Λάλου, Bookstand, 04/06/13

 

Σχετικά Links από "Ευγένιος Τριβιζάς - ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ"

Περισσότερα προϊόντα από Κέδρος
 

Σχόλια επισκεπτών για: "Ευγένιος Τριβιζάς - ΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ"

 
Η κριτική θα δημοσιευτεί μετά από επαλήθευση

Γράψτε μια κριτική

 
 
 
 
 
 
 

Εκείνα που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

 
 
 
 

Προσφάτως είδαν: