Επιστροφή
Vor

Ένας περίεργος ξένος

Εκδότης: Γκοβόστης

Αρ. Βιβλίου: SW1149

 

Παράδοση 3 με 5 ημέρες

7,50 € *
 
 
 
 
 

Πληροφορίες για το προϊόν: "Ένας περίεργος ξένος"

Ουσιαστικά δεν ήξερε σχεδόν τίποτα για την ιστορία των γονιών του. Πώς λοιπόν να προέκυπτε θύμηση από κάτι που δεν είχε ζήσει και δεν γνώριζε; Η μητέρα του απέφευγε να μιλήσει για το παρελθόν. Τις ελλιπείς γνώσεις τις είχε συλλέξει από αποσπασματικές διηγήσεις της μεγαλύτερης αδερφής του.
Για να αυτοπαρηγορηθεί, προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό του ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ελλιπείς γνώσεις για το παρελθόν των γονιών τους. Οι περισσότεροι άνθρωποι κατείχαν όμως πολύ περισσότερα από αυτόν, που ούτε καν το όνομα του πατέρα του δεν γνώριζε. Δυστυχώς, δεν είχε την υπερφυσική ικανότητα ενός Όσκαρ Μάτσερατ να θυμάται περιστατικά που συνέβησαν πριν γεννηθεί. Αρκετά νωρίς κατάλαβε ότι η οικογένειά του δεν ήταν πλήρης, της έλλειπε ένα μέλος. Τον ακριβή λόγο δεν τον έμαθε ποτέ. Ήταν χωρισμός, μια ανεκπλήρωτη αγάπη; Όφειλε άραγε τη ζωή του στην τύχη, σε μια σύντομη ερωτική περιπέτεια;
Αργότερα δεν τον ενδιέφερε καθόλου η ιστορία του πατέρα του. Είχε συμβιβαστεί με την απουσία του. Δεν μπορούσε σε όλη του τη ζωή να τρέχει ξοπίσω του, πίσω από ένα φάντασμα. Τώρα όμως, η αναζήτησή του γίνονταν αναγκαία, αφού ήλπιζε έτσι να αντισταθμίσει την απουσία της μητέρας του και να μάθει επιτέλους το λόγο της σιωπής και του θανάτου της.

 

Σχετικά Links από "Ένας περίεργος ξένος"

Περισσότερα προϊόντα από Γκοβόστης
 

Σχόλια επισκεπτών για: "Ένας περίεργος ξένος"

 
Η κριτική θα δημοσιευτεί μετά από επαλήθευση

Γράψτε μια κριτική

 
 
 
 
 
 
 

Εκείνα που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικά.

 
 
 
 

#WidgetsRecentlyViewedHeadline#